top of page
CyberSecurityKMO.png

Cyber Security - bescherm uw organisatie!

UITNODIGING:  Actuasessie | Cyber Security - bescherm uw organisatie!

Dinsdag 16 april 2024 – 19u – San Marco Village, Boomsesteenweg 31, Schelle

Cyberdreigingen zijn er en zullen nooit verdwijnen. De dreigingen worden steeds complexer en breiden zich steeds verder uit. Ook komt het steeds vaker voor dat simpele aanvallers geavanceerde technieken gebruiken. Het is belangrijk dat uw organisatie de mogelijkheden heeft om te begrijpen hoe aanvallers zich ontwikkelen, ze te detecteren en er effectief op te reageren.


UNIZO Aartselaar en de Landelijke Gilde nodigen cyberexpert Geert Baudewijns uit om bedrijven en organisaties tips en advies mee te geven om zich beter te wapenen tegen de digitale gevaren en bedreigingen.

 

Geert Baudewijns is oprichter en CEO van Secutec en levert securitydiensten op maat van bedrijven, financiële sector, overheid en organisaties. Wereldwijd beveiligt Secutec ruim een miljoen systemen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Aartselaar en het team bestaat uit 85 experten. 
2 jaar geleden hielp Secutec vzw Ter Loke gratis uit de nood toen hackers van Lockbit 2.0 het computernetwerk van de vzw volledig geëncrypteerd hadden.

Locatie

San Marco Village, Antwerpsesteenweg 31, Schelle

 

Programma

19:00   Onthaal met borrelgarnituur

19:30   Verwelkoming door de voorzitter

19:35   Lezing Cyber Security

20:35   Q&A

20:45   Netwerkborrel
21:30   Einde

Na inschrijving ontvangt u een nota voor uw boekhouding. Deze nota bevat de betaalgegevens.

Inschrijving Cyber Security voor de KMO

Maak uw keuze
Bent u reeds UNIZO Aartselaar Partner?
bottom of page